De ingang om te ontspannen bij overprikkeling is soms onvindbaar?!

Gister had ik een cliënt en die was overprikkeld. De cliënt voelde zich snel geïrriteerd en “vol” zitten. Dit overkomt ons natuurlijk allemaal. Hoeveel ik ook met energiewerk bezig ben ervaar ik het ook.

Zowel bij mijn cliënten als bij mezelf pas ik dezelfde methode van aarding toe. Dat doe ik door een ruimte te visualiseren waar aan energie gewerkt kan worden. Deze ruimte visualiseer ik voor mijn borst als het ware. Na creatie van de ruimte vraag ik om bescherming en ondersteuning bij het proces en transformeren van de energie en dan te vragen aan mijn gidsen wat het meeste aandacht vraagt in het onderbewustzijn.

Bij deze cliënt betrof het een connectie met een overleden dierbare die meer aandacht vroeg dan verwacht. Vorige week was het connectie met de moeder van een andere cliënt.

Deze dingen zijn niet van te voren te bedenken of voelen maar in het moment te ervaren. Je hoeft alleen te luisteren. Na het luisteren begon bij beide cliënten de energie stromen en ontstond er weer contact met hun lichaam en konden ze weer verder.

Welke manier voor jou ook werkt ga voor jezelf uit proberen wat jou helpt de “ingang” te vinden om uit overprikkeling te komen. Dat kan door geluid geven aan een gevoel, fysieke activiteiten, douchen of een andere manier van energiewerk. Blijf oefenen en succes!

#persoonlijkeontwikkeling #overprikkeling #energiewerk

Photo by ian dooley on Unsplash