De inzet van intentie's

Om bij het begin te beginnen een intentie is bijvoorbeeld een wens, een visie, een opdracht die je graag in vervulling wil laten gaan. Je kan als individue, team of organisatie een intentie hebben. 

Er zijn verschillend manieren om een intentie te plaatsen, dit kun je vanuit je hoofd doen. Dit kan op de NLP manier of the secret manier, hier heb je verschillende mogelijkheden voor. Je kunt visualisaties doen, intentie opschrijven en herhalen als mantra dagelijks. Dit zijn manieren die bekend zijn om een intentie in te zetten. Dit kan je ook in team verband doen en op organisatie niveau.

Je kunt ook een intentie plaatsen vanuit jouw/jullie bewustzijn. Dit kun je doen door te verbinden met de intentie. Bijvoorbeeld een droom. Je vraagt of je mag verbinden met deze droom die je uitspreekt en het enige wat je hoeft te doen is de droom aandacht te geven. Op deze manier zal dit "zaadje" groeien, want door de aandacht wordt de intentie groter en wordt deze vanzelf opgepikt door het universum op het moment wanneer dit opportuun is.