Diensten:

Er zijn diverse diensten die u kunt afnemen bij praktijk Peter. Die zijn verdeeld over coaching en trainingen.

Onderstaand is gerelateerd aan coaching en m.b.t. trainingen is aparte informatie opgenomen op de pagina: Trainingen

Gratis kennismakingsgesprek

  • Bij een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten maken we kennis en doen we een korte verkenning van de hulpvraag zodat we kunnen kijken of er een match is.

Eenmalige coachingsessie of emotionele APK

  • Bij een eenmalige behandeling krijgt u hulp met een gericht thema zoals bijv. werken aan de relatie met een ouder of werken aan een nare ervaring met veel impact.

                                                                                                                           Strippenkaart   

  • Bij een strippenkaart kunt u zelf bepalen aan meerdere thema's werken die impact hebben op uw dagelijkse leven, soms kan een thema meerdere sessies nodig hebben om tot de kern te komen / deze te doorvoelen.

Coachingsabonnement

  • De invulling kan op meerdere manieren en dit zal in overleg bepaald worden. De meest voorkomend is wekelijks of 2 wekelijks. Dit spreken we af voor een bepaalde afgesproken periode, van een uur waarin ik u help met lifecoaching en verwerking van de prikkels bijv. in een drukke periode waarin veel samenkomt.

In de praktijk merk ik dat mensen vaak eigenlijk te laat aan de bel trekken en beter gedijen bij frequent contact. Trek dus op tijd aan de bel!

Tarieven:

- Een eenmalige behandeling / sessie is € 85 per uur voor particulieren.

- Een eenmalige behandeling / sessie is € 100 per uur voor zakelijke klanten.

- Coachingsabonnement is € 250 per maand met 4 uur sessie tijd voor een periode 6 maanden. Deze sessies zullen altijd telefonisch of via skype zijn en zijn in overleg in te plannen. In overleg zijn er andere periodes bespreekbaar met bijbehorende tarieven.

- Een strippenkaart van bijv. 10 sessies. Deze kost normaliter 850 euro, maar zal dan 750 euro kosten. Voor overige variaties op de aantallen neem dan contact op.

Op welke manieren zijn er sessies mogelijk?

Een behandeling / sessie is mogelijk op diverse manieren, dit kan bij je thuis en er zijn ook mogelijkheden voor een behandeling via skype, zoom, googlemeet of telefonisch.

Hoelang duurt een sessie / behandeling?

De tijd voor een behandeling varieert over het algemeen tussen de 1 uur als er frequenter contact is en 2 uur wanneer er meer is dat aandacht vraagt. Dit is in overleg altijd te bepalen. Je kunt hier meer informatie over lezen bij werkwijze.

Hoe werken we samen?

Vaak zijn er op een diepere laag onverwerkte emoties zoals bijvoorbeeld verdriet, boosheid of eenzaamheid. Bijvoorbeeld: negatieve gedachten zoals ik ben niet goed genoeg in een relatie, ik ben het niet waard om lief te hebben of een negatief zelfbeeld.

Omdat deze emoties veelal onbewust zijn en diep in jouw systeem kunnen zitten, is het regelmatig lastig om er zelf bij te komen. Door energetisch een verbinding met je te maken, kan ik deze emoties voelen. Tegelijkertijd help ik jou deze emoties te doorvoelen en aandacht te geven door visualisatie technieken om er mee in contact te komen. Contact met jou maken doe ik door een ruimte te visualiseren waar we samen veilig met jouw energie aan de slag gaan.

Na een sessie ervaar je al snel meer ruimte, rust en liefde voor jezelf. Ook leer ik je met behulp van oefeningen hoe je in contact blijft met jezelf zodat je ook thuis verder aan de slag kunt met je proces. Het vereist discipline en aandacht maar via deze manier van verbinden, leer je dat veel oplossingen in jezelf zitten waaraan je op elk willekeurig moment kunt werken. Dus je hebt zelf de tools in handen om lichter te leven en zachter voor jezelf te zijn!

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan nu contact op via 0630368836 of info@petervdploeg.nl

Contact

Info@petervdploeg.nl

Telefoonnummer: 0630368836

Privacy statement