Diensten:

Er zijn 4 mogelijke diensten die u kunt afnemen bij praktijk Peter:

 • Gratis kennismakingsgesprek
  • Bij een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten maken we kennis en doen we een korte verkenning van de hulpvraag zodat we kunnen kijken of er een match is.
 • Eenmalige coachingsessie:
  • Bij een eenmalige behandeling krijgt u hulp om hetgeen wat aandacht vraagt bewust/onbewust inzichtelijk te maken en te verwerken gericht op specifieke zaken of wat jij wilt. Dit heeft als voordeel dat u maar eenmalig een bedrag kwijt bent en nergens aan vastzit.
 • Strippenkaart   
  • Bij een strippenkaart kunt u zelf bepalen wanneer u behoefte heeft aan een sessie om inzicht te krijgen in de onderdrukte emoties die ervoor zorgen dat je op een bepaald gebied bijvoorbeeld relaties last hebt van specifieke problemen. Dit heeft als voordeel dat u maar een gereduceerd tarief krijgt en nergens aan vastzit.
 • Coachingsabonnement:
  • Bij de wekelijkse coaching is er wekelijks een contactmoment, voor een bepaalde afgesproken periode, van een uur waarin ik u help hetgeen wat in die week gebeurt is te verwerken en te ondersteunen bij diepere issues die aandacht vragen. Dit heeft als voordeel dat het sneller werkt doordat er minder is opgebouwd in een week en het is makkelijker toe te passen in het leven en het uur tarief is gereduceerd.

In de praktijk merk ik dat mensen vaak eigenlijk te laat aan de bel trekken en beter gedijen bij frequent contact. Trek dus op tijd aan de bel!

Tarieven:

- Een eenmalige behandeling / sessie is € 80 per uur voor particulieren.

- Een eenmalige behandeling / sessie is € 100 per uur voor zakelijke klanten.

- Coachingsabbonement is € 250 per maand met 4 uur sessie tijd voor een periode 6 maanden. Deze sessies zullen altijd telefonisch of via skype zijn en zijn in overleg in te plannen. In overleg zijn er andere periodes bespreekbaar met bijbehorende tarieven.

- Een strippenkaart van bijv. 10 sessies. Deze kost normaliter 800 euro, maar zal dan 725 euro kosten. Voor overige variaties op de aantallen neem dan contact op via 0630368836 of info@petervdploeg.nl

Op welke manieren zijn er sessies mogelijk?

Een behandeling / sessie is mogelijk op diverse manieren, dit kan bij je thuis en er zijn ook mogelijkheden voor een behandeling via skype, zoom, googlemeet of telefonisch.

Hoelang duurt een sessie / behandeling?

De tijd voor een behandeling varieert over het algemeen tussen de 1 uur als er frequenter contact is en 2 uur wanneer er meer is dat aandacht vraagt. Dit is in overleg altijd te bepalen. Je kunt hier meer informatie over lezen bij werkwijze.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan nu contact op via 0630368836 of info@petervdploeg.nl