Heb je last van fysieke klachten, onzekerheid, angsten en depressieve of negatieve gedachten? Daar kan ik je daarmee helpen. Niet door inhoudelijk op de klachten in te zoomen, maar door de oorzaken hiervan aan het licht te brengen. Vaak zijn dat onverwerkte emoties zoals bijvoorbeeld verdriet, boosheid of eenzaamheid.

Omdat deze emoties veelal onbewust zijn en diep in jouw systeem kunnen zitten, is het lastig om er zelf bij te komen. Door energetisch een verbinding met je te maken, help ik je deze oorzaken te doorvoelen en aandacht te geven. Ik tune in op jouw frequentie en voel samen met jou waar de blokkades en oorzaken van jouw klachten zitten. Door energie te sturen naar die specifieke oorzaken, lossen ze op en ervaar je meer licht en lucht. Terwijl ik dit doe, doorvoel en doorleef ik hetgeen wat je voelt en help dit lichter te maken voor jou. Na een sessie ervaar je al snel meer ruimte, rust en liefde voor jezelf. Ook leer ik je met behulp van oefeningen hoe je in contact blijft met jezelf zodat je ook thuis verder aan de slag kunt met je proces.

Het vereist discipline en aandacht maar via deze manier van verbinden, leer je dat veel oplossingen in jezelf zitten waaraan je op elk willekeurig moment kunt werken. Dus je hebt zelf de tools in handen om lichter te leven en zachter voor jezelf te zijn!

Een behandeling kan via de telefoon, skype of whatsapp. Of je komt bij me langs, of ik bij jou.