Werkwijze:

Vaak zijn er op een diepere laag onverwerkte emoties zoals bijvoorbeeld verdriet, boosheid of eenzaamheid. Bijvoorbeeld: negatieve gedachten zoals ik ben niet goed genoeg in een relatie, ik ben het niet waard om lief te hebben of een negatief zelfbeeld.

Omdat deze emoties veelal onbewust zijn en diep in jouw systeem kunnen zitten, is het regelmatig lastig om er zelf bij te komen. Door energetisch een verbinding met je te maken, kan ik deze emoties voelen. Tegelijkertijd help ik jou deze emoties te doorvoelen en aandacht te geven door visualisatie technieken om er mee in contact te komen. Contact met jou maken doe ik door een ruimte te visualiseren waar we samen veilig met jouw energie aan de slag gaan.

Na een sessie ervaar je al snel meer ruimte, rust en liefde voor jezelf. Ook leer ik je met behulp van oefeningen hoe je in contact blijft met jezelf zodat je ook thuis verder aan de slag kunt met je proces. Het vereist discipline en aandacht maar via deze manier van verbinden, leer je dat veel oplossingen in jezelf zitten waaraan je op elk willekeurig moment kunt werken. Dus je hebt zelf de tools in handen om lichter te leven en zachter voor jezelf te zijn!

Een coachingsessie is meestal 1 uur afhankelijk van jouw wensen/hulpvraag en dit kan via de telefoon, skype, Zoom of whatsapp. Of je komt bij me langs, of ik bij jou.

Wil je nu hulp?

Neem dan contact op via: info@petervdploeg.nl of bel met +31630368836