Werkwijze:

Heb je last van fysieke klachten, onzekerheid, angsten en depressieve of negatieve gedachten en wil je daar hulp bij? Dan kan ik je helpen. Niet door inhoudelijk op de klachten in te zoomen, maar door de oorzaken hiervan aan het licht te brengen. Vaak zijn dat onverwerkte emoties zoals bijvoorbeeld verdriet, boosheid of eenzaamheid.

Negatieve gedachten zoals ik ben niet goed genoeg in een relatie, ik ben het niet waard om lief te hebben of een negatief beeld heb ik verholpen door te werken aan een "verwaarloosde" jeugd en verantwoordelijkheidsgevoel in de relatie: als ik veilig ben dan kan ik ontspannen. In werksituaties om te gaan met "niet bereikbare" personen heb ik gewerkt aan negatieve ervaringen met "onbetrouwbare" collega's en een jeudg waarin de coachee "amper" positief bemoedigd is. Daarnaast heb ik een coachee kunnen helpen met reumatische klachten en zelfs in remissie te krijgen door te werken aan onderdrukte traumatische ervaringen vanuit haar jeugd. En een coachee minder fysieke klachten (spierspanning, stijfheid, schouderklachten) door te werken aan onderdrukte emoties en negatieve energie in het energieveld van diegene.

Omdat deze emoties veelal onbewust zijn en diep in jouw systeem kunnen zitten, is het regelmatig lastig om er zelf bij te komen. Door energetisch een verbinding met je te maken, help ik je deze oorzaken te doorvoelen en aandacht te geven. Ik tune in op jouw frequentie en voel samen met jou waar de blokkades en oorzaken van jouw klachten zitten. Door energie te sturen naar die specifieke oorzaken, lossen ze op en ervaar je meer licht en lucht. Terwijl ik dit doe, doorvoel en doorleef ik hetgeen wat je voelt en help dit lichter te maken voor jou. Na een sessie ervaar je al snel meer ruimte, rust en liefde voor jezelf. Ook leer ik je met behulp van oefeningen hoe je in contact blijft met jezelf zodat je ook thuis verder aan de slag kunt met je proces.

Het vereist discipline en aandacht maar via deze manier van verbinden, leer je dat veel oplossingen in jezelf zitten waaraan je op elk willekeurig moment kunt werken. Dus je hebt zelf de tools in handen om lichter te leven en zachter voor jezelf te zijn!

Een behandeling kan 1 of 2 uur duren afhankelijk van jouw wensen en dit kan via de telefoon, skype, Zoom of whatsapp. Of je komt bij me langs, of ik bij jou.